Veilig betalen

Bij ToFancy kunt u op verschillende manieren betalen. Al deze manieren zijn beveiligd volgens de laatste technieken van veilig betalen via het Internet, het zogenaamde ‘Secure Socket Layer’ (SSL).

Aan de S achter http in uw adresbalk kunt u zien dat deze website gebruik maken van een SSL-verbinding. Ook banken gebruiken deze technologie. Dit betekent dat u via een beveiligde internetverbinding (https) gegevens uitwisselt met ons. U weet dan zeker dat uw gegevens veilig en versleuteld uitgewisseld worden volgens industriële standaarden. Bij het maken van deze veilige verbinding worden digitale sleutels gebruikt. Om er zeker van te zijn dat het een digitale sleutel van ToFancy is, wordt deze gecontroleerd door een certificaatbeheerder.

In de ToFancy Store kunt u op de volgende manieren betalen:

iDEAL
Met iDEAL kunnen Nederlandse klanten direct betalen via de online betaaldienst van hun bank. De klant wordt tijdens de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van hun eigen bank waar ze kunnen inloggen en de betaling kunnen goedkeuren.

Apple Pay
Met Apple Pay kunnen klanten direct betalen met hun Apple Pay betaaldienst.

Giropay
Met Giropay kunnen Duitse klanten direct betalen via de online betaaldienst van hun bank. De klant wordt tijdens de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van hun eigen bank waar ze kunnen inloggen en de betaling kunnen goedkeuren.

Bancontact
Met Bancontact kunnen Belgische klanten direct betalen via de online betaaldienst van hun bank. De klant wordt tijdens de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van hun eigen bank waar ze kunnen inloggen en de betaling kunnen goedkeuren.

Sofort
Met Sofort kunnen Oostenrijkse, Duitse en Belgische klanten direct betalen via de online betaaldienst van hun bank. De klant wordt tijdens de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van hun eigen bank waar ze kunnen inloggen en de betaling kunnen goedkeuren.

Creditcard
Via ons betaalsysteem kunt u ook afrekenen met een Creditcard. Zowel Visa, Mastercard en American Express worden door ons systeem geaccepteerd.

Top
X